Osmosi Magma Classic D'OCASIÓ
Osmosi Magma Classic D'OCASIÓ
Osmosi Magma Classic D'OCASIÓ
Osmosi Magma Classic D'OCASIÓ

Osmosi Magma Classic D'OCASIÓ

Osmosis Inversa compacta per consums d'aigua per beure+cuinar entre 2 i 4 persones. Mides:(ample X fondaria X altura --> 25 x 41 x 43 cm)Equip de 5 etapes de filtració, amb Bomba, té una capacitat de producció mitjana de fins a 140 L en 24h. Disposa d'un dipòsit d'aigua tractada de 7 Litres útils, els quals subministra amb una mitja de 1,75L/min. Té sensor detecció de fuites d'aigua internes.

Magma Ocasió
Darreres unitats en inventari
862,50 €
Impostos inclosos

 

MÀQUINA DE PROBES D'AIGUA. ÚNICAMENT S'HA TESTAT PER COMPROVAR QUE TOT FUNCIONAVA. APS DONA 2 ANYS DE GARANTIA. EL PREU NO INCLOU INSTAL·LACIÓ.

L'equip de tractament d'aigua MAGMA CLASSIC, mitjançant la osmosis inversa millora substancialment la qualitat de l'aigua de boca de la seva llar.

El seu principi de funcionament és el mateix que segueix el nostre cos, on l'aigua i els nutrients es distribueixen mitjançant la osmosis natural.

Amb la osmosis MAGMA CLASSIC l'aigua és filtrada i postfiltrada. La seva membrana semipermeable, elimina una concentració elevada de sals minerals dissoltes a l'aigua, obtenint així una aigua de gran qualitat, de molt baixa mineralització i amb un "sabor" pur només sortir del equip.

PROPIETATS:

SALUT PER A VOSTÈ I ELS SEUS:

Pensi que la seva salut i la de la seva família depenen, en part, de l'aigua que consumeixen i amb la que cuinen o esbandeixen els aliments. L'aigua osmotitzada és ideal per a dietes baixes en sodi, que ajuden a regular el nostre organisme.

LA COMODITAT DE L'ESTALVI

Amb la osmosis MAGMA CLASSIC, oblidis de tornar a comprar aigua embotellada, i de tenir que carregar-la i transportar-la, a més d'emmagatzemar-la. Com disposa d'un rendiment d'aigua rebutjada molt baix (per cada litre d'aigua tractada, rebutja entre 2,5 i 3 litres d'aigua amb molts residus) la factura del consum d'aigua de la llar puja poquíssim.

Per exemple, una família de 4 persones, que consumeixin 1 litre per persona al dia per beure i 2 litres al dia per cuinar, de mitjana, l'augment del consum d'aigua mensual de la xarxa només augmentaria 1,44 m3/mes. Suposant un preu del metre cúbic de 0,6€, serien en total 0,86€/mes d'augment en la factura de l'aigua de xarxa d'aquesta família.

ASSABOREIXI LA QUALITAT

Perfecte per tot tipus de coccions: pastes, verdures i llegums. Ideal per preparar cafè, te, infusions, sopes, caldos, begudes, glaçons...

No reviews
Producte afegit per comparar