Components per al manteniment de descalcificadors

Components per al manteniment de descalcificadors

Kits i altres consumibles per a la correcta realizació dels manteniments dels descalcificadors

Consumibles / Recanvis

Kit per a manteniment de descalcificador domèstic

ionfilter
Kit x mant. descal. domèstics
29,00 €
Kit per poder realitzar 1 manteniment anual de descalcificador domèstic. Compatible per a descalcificadors convencionals, com per als kinéticos o mecànics. El kit Inclou: 1 Prefiltre de sediments de bobina de fil de 50 micres de porus de mida 9-3/4"+ 1 sobre de tractament desferrificador (15 grams) per a netejar la resina del descal. de ferro i magnesi +...
7,50 €
Filtre de sediments de bobina de fil, NO RENTABLE de mida 9 - 3/4", de 50 micres de porus, marca Green Filter. Molt utilitzat com a prefiltre de sediments a la entrada d'aigua dels descalcificadors. PER ALTRES MIDES D'AQUEST TIPUS DE FILTRES, I ALTRES MICRES (100, 20 O 5 MICRES), CONSULTEU-NOS.
Filtre de pedres de Polifosfat FilterMax per evitar incrustacions de la calç. S'instal·la amb el portafiltres de 9-3/4" que normalment s'utilitza pels filtres de sediments muntats a la entrada d'aigua general de la vivenda o a la dels descalcificadors.
Components per al manteniment de descalcificadors

Filtre de sediments de malla rentable 9-3/4" de 80 micres

Filtre Sed.80 mic. lav.212500
15,50 €
Filtre de sediments de malla rentable de 80 micres de porositat. Marca FilterMax, altura de 9-3/4". Apte per a tot tipus de descalcificadors.   
Filtre sediments de Polipropile de 10" i 5µ Filtre sediments de Polipropile de 10" i 5µ 2
PLAÇ D'ENTREGA ENTRE 5-10 DIES LABORABLES
Filtres de recanvi per Osmosis

Filtre sediments de Polipropile de 10" i 50µ

209500
7,50 €
Aquest filtre d’elevada durabilitat té una gran capacitat d’eliminar òxids, sorres, llims, sediments i altres impureses en suspensió. Està fet de polipropilè pur, fibra termosoldada amb elevada retenció de contaminants. Disposa d’una estructura multicapa que incrementa la capacitat de retenció de contaminants i prolonga la vida útil. 
Kit dels 4 components necessaris per realitzar el manteniment preventiu anual del equip Genesis. Format pels següents components: Barra Til Rod + Cartutx que conté les perles de Ópalo + FIltre de malla de sediments de 20 micres + Filtre de PF de 1 micró.
Veient 1-6 de 6 articles(s)
Producte afegit per comparar