Filtres Independents

Filtres Independents

També són sistemes de depuració i filtració de l’aigua però molt més senzills que els equips de Osmosis Inversa.

Segons el tipus de filtre i del seu diàmetre de porositat, aquests són capaços de retenir i eliminar de l’aigua un tipus o uns altres compostos i elements contaminants dissolts.

També poden complementar-se amb equips de Osmosis Inversa. Per exemple, augmentant el PH de l’aigua de sortida de una Osmosis, o bé remineralitzant l’aigua en cas que fos aigua extremadament baixa en sals minerals.

Filtració

Equip de Ultrafiltració 3 Etapes

Ultrafiltració 3 etapes
590,00 €
Equip de Ultrafiltració, ideal per a zones amb aigües amb menys de 100 mg/L o ppm de conductivitat sense Nitrats. Caudal màxim de 1 L/min. Manteniment molt econòmic. Vida últil de 1 any o 10.000 Litres. 
Filtració

Equip de Ultrafiltració 4 Etapes

Ultrafiltració 4 etapes
600,00 €
Equip de Ultrafiltració, ideal per a zones amb aigües amb menys de 100 mg/L o ppm de conductivitat, per aigües sense Nitrats. Caudal màxim de 1 L/min. Manteniment molt econòmic. Vida últil de 1 any o 10.000 Litres. 
El Portafiltres de altura 9-3/4", amb filtre de bobina de fil de sediments de 50 micres, és ideal per instal·lar-lo abans de la entrada d'aigua dels descalcificadors, entrada d'aigua general de la llar, o de les màquines de Osmosis Inversa (en poblacions o zones on hi hagi molta terra/fangs).   
Prefiltre de sediments autorentable FilterMax per descalcificador Prefiltre de sediments autorentable FilterMax per descalcificador 2
Darreres unitats en inventari
Filtre de sediments autorentable FilterMax per a descalcificador amb malla d'acer inoxidable. Reutilitzable. Té una capacitat de retenció de partícules de mida fins 80 micres. Reté òxids de ferro i altres impureses presents en l'aigua.
Veient 1-5 de 5 articles(s)
Producte afegit per comparar