Gutzzi
Gutzzi
Gutzzi
Gutzzi
Gutzzi
Gutzzi
Gutzzi
Gutzzi
Gutzzi
Gutzzi

OSMOSIS COMPACTA GUTZZI

Osmosis Inversa compacta per consums d'aigua per beure+cuinar entre 1-3 persones.Mides:(amp. x fons x alt.:21.5x41x41.5cm).Equip de 4 etapes de filtració, amb Bomba, té una capacitat de producció mitjana de fins a 200 L en 24h.Dipòsit d'aigua tractada de 5.5 L. útils, subministra amb una mitja de 1,75L/min.Sensor detecció de fuites d'aigua internes i indicador frontal de canvi de filtres, averíes.

910008

 

L'equip de tractament d'aigua GUTZZI, mitjançant la osmosis inversa millora substancialment la qualitat de l'aigua de boca de la seva llar.

El seu principi de funcionament és el mateix que segueix el nostre cos, on l'aigua i els nutrients es distribueixen mitjançant la osmosis natural.

Amb la osmosis  GUTZZI l'aigua és filtrada i postfiltrada. La seva membrana semipermeable, elimina una concentració elevada de sals minerals dissoltes a l'aigua, obtenint així una aigua de gran qualitat, de molt baixa mineralització i amb un "sabor" pur només sortir del equip.

PROPIETATS:

SALUT PER A VOSTÈ I ELS SEUS:

Pensi que la seva salut i la de la seva família depenen, en part, de l'aigua que consumeixen i amb la que cuinen o esbandeixen els aliments. L'aigua osmotitzada és ideal per a dietes baixes en sodi, que ajuden a regular el nostre organisme.

LA COMODITAT DE L'ESTALVI

Amb la osmosis GUTZZI, oblidis de tornar a comprar aigua embotellada, i de tenir que carregar-la i transportar-la, a més a més d'emmagatzemar-la. A més, al tenir un rendiment d'aigua rebutjada molt baix (per cada litre d'aigua tractada, rebutja entre 1 y 2 litres d'aigua amb moltes residus) la factura del consum de l'aigua de la xarxa no s'aprecia. Amb descalcificador a la vivenda, el rebuig no supera els 1,5L per cada Litre d'aigua produïda / depurada.

Per exemple, una família de 3 persones, que consumeixin 1 litre per persona al dia per beure i 2 litres al dia per cuinar, de mitjana, l'augment del consum d'aigua mensual de la xarxa només augmentaria 1,08 m3/mes. Suposant un preu del metre cúbic de 0,6€, serien en total 0,65€/mes d'augment en la factura de l'aigua de xarxa d'aquesta família.

ASSABOREIXI LA QUALITAT

Perfecte per tot tipus de coccions: pastes, verdures i llegums. Ideal per preparar cafès, tes, infusions, sopes, caldos, begudes, glaçons...

8435291849625
No reviews

Potser també us agrada

Producte afegit per comparar