Quin és el significat de descalcificar l'aigua?

Descalcificar consisteix a eliminar la duresa de l'aigua a través d'intercanvis iònics. L'excés de calç en aigua és degut a la superabundància de calci i magnesi, els elements causants de provocar incrustacions en les instal·lacions.

 

Què cal saber a l'hora de comprar un descalcificador PURIFICAIGUA?

Tingues en compte on vius: això és important per dos motius. En primer lloc, per la pressió que reps l'aigua; en segon, pel cabal de la mateixa. Com podeu imaginar, el cabal que arriba no és el mateix en un primer pis que en un àtic. Aquest tipus d'informació és la que us demanarà el proveïdor quan us contacteu per instal·lar-lo.

Tingues en compte també la duresa de l'aigua al teu lloc de residència: és sens dubte l'aspecte més important. Coneixent la duresa de l'aigua a la teva zona, el proveïdor sabrà quin tipus de descalcificador necessites.

El descalcificador dependrà també de quantes persones viuen a casa teva: com et dèiem, l'estalvi és una de les raons fonamentals per instal·lar un descalcificador domèstic. Com més persones resideixen a la llar, més sentit té adquirir-lo.

 

Beneficis de tenir un descalcificador PURIFICAIGUA a la llar

• Estalvi d'energia

La calç és un aïllant tèrmic pel que s'adhereix a la paret de la caldera i a la resistència de la rentadora i rentavaixelles comporta un excés de consum d'energia per escalfar l'aigua. Un mil·límetre de calç sobre aquests escalfadors representa un 16% d’energia malbaratada. L'aigua sense calç et repercutirà en un estalvi energètic important.

 

• Benestar i confort

La calç deixarà d'adherir-se als sanitaris que s'utilitzen per a la higiene personal, estaran brillants i sense rastre de calç. La pell quedarà suau i hidratada perquè no patirà l'agressió de la calç. A més l'aigua sense calç aportarà benestar i frescor a la higiene.

• Més net i més econòmic

L'aigua sense calç es converteix en aliada de la neteja de la llar:

La roba quedarà més neta, més suau i conservarà el color original sense necessitat d'utilitzar suavitzants i menor quantitat de detergent.

El terra quedarà brillant perquè ja no es formarà la pel·lícula de calç en fregar-lo.

Els vidres no tindran marques de calç i quedaran absolutament transparents.

Les aixetes mantindran la seva brillantor sense necessitat de fregar-la.

La vaixella romandrà transparent i brillant, estalviant així en productes detergents i anticalcaris.

 

Si vols més informació, pots contactar amb nosaltres als telèfons 873 609 700 - 670 863 508 per a qualsevol dubte i t'assessorarem sense compromís.

 

Producte afegit per comparar