Què és l'ozó i en què consisteix la desinfecció per ozó?

L'ozó és una molècula composta per tres àtoms d'oxigen. És un gas que es troba de manera natural en capes altes de l'atmosfera i es caracteritza per tenir un gran poder oxidant. Aquest poder oxidant converteix l'ozó en una solució d'alta eficàcia i seguretat per desinfectar. La desinfecció amb ozó elimina patògens mitjançant l'oxidació de la cobertura de virus, bacteris, fongs i un ampli espectre de microorganismes que queden desactivats.

Una vegada que això ha ocorregut, l'ozó es descompon de la mateixa manera que passa a l'atmosfera de forma natural i torna a ser oxigen, de manera que no deixa cap tipus de residu químic. Aquesta característica unida al fet que la seva producció és in situ, fa que sigui l'opció més sostenible mediambientalment.

 

Quins avantatges té l'ús de l'ozó?

• Fàcil instal·lació

No t'has de preocupar de res, els nostres tècnics s'encarreguen de la instal·lació i el calibratge de l'aparell. No necessitareu tocar la vostra instal·lació de fontaneria.

• Estalvi

No compris més detergents ni desinfectants. Podràs netejar sense productes químics, t'ajudarà a estalviar diners i et permet gaudir de més espai a casa teva.

• Neteja sense químics

Els productes químics poden ser molt agressius. Substituïu-los per l'ozó, ja sigui per aire o per aigua, per obtenir un ambient net i lliure de químics.

• Fàcil funcionament

Sense complicacions ni manuals interminables. Fàcils de manejar, amb l'assessorament i l'assistència del nostre tècnic sempre que ho necessitis.

• Respectuós amb el medi ambient

Neteja amb ozó i dóna-li un respir al medi ambient reduint l'ús de productes que produeixen residus tant químics com plàstics.

 

Quines aplicacions tenen els generadors d'ozó?

Els generadors d'ozó poden utilitzar-se per a l'esterilització i desinfecció tant per aire com per aigua.

• Esterilització de l'aire

Amb el seu alt poder esterilitzant i desinfectant, el nostre generador d'ozó pot eliminar virus i bacteris en habitacions, sales, etc.

L'aire net és bo per a millorar el rendiment de certs productes, com els aliments i cosmètics.

Una altra aplicació per a la purificació de l'aire són generadors muntats en els conductes. Poden alliberar ozó en el tub de ventilació, eliminant el greix i l'olor.

• Tractament d'aigua

Els generadors d'ozó es poden usar en gairebé tots els tractaments d'aigua en els processos de desinfecció com a piscines, tractament d'aigües residuals domèstiques, tractament d'aigües residuals de fàbrica, etc.

Els generadors d'ozó també es poden usar en el tractament de l'aigua potable.

Si vols més informació, contacta amb nosaltres en els telèfons 873 609 700 - 670 863 508 per a qualsevol dubte i t'assessorarem.

 

Producte afegit per comparar