Perquè utilitzar osmosis inversa a la nostra llar

L'osmosi inversa existeix des de fa dècades com a mètode de filtració d'aigua i és una de les tècniques de purificació d'aigua més utilitzades a tot el món avui dia, per això és molt habitual trobar aquest tipus de filtres tant en zones industrials com en cases particulars.

L'aigua osmotitzada aporta el més alt nivell de qualitat i purificació, per la qual cosa és molt recomanable el seu consum pels seus múltiples beneficis per a la salut de les persones. La instal·lació de les fonts d'osmosis en els habitatges és una aposta segura per a millorar la qualitat de la salut dels teus.

Els beneficis de l'osmosi inversa són molts i en APS recomanem la seva utilització en les llars per a aconseguir una major tranquil·litat a l'hora de consumir aigua de l'aixeta, per a no haver de comprar aigua embotellada la resta de la teva vida.

Produeix una aigua pura i de gran qualitat

Gràcies a aquest sistema, s'eliminen molts tipus de molècules i ions de l'aigua, bactèries incloses, ja que utilitza una membrana semipermeable que remou els minerals amb l'objectiu d'eliminar les partícules més grans de l'aigua potable.

És respectuós amb el medi ambient

És un sistema respectuós amb el medi ambient que no expulsa residus i permet estalviar a nivell de l'ús dels plàstics a casa ja que es pot consumir directament l'aigua de l'aixeta sense necessitat d'embotellar-la.

Elimina les olors i sabors de l'aigua

Moltes vegades, ens trobem que l'aigua de l'aixeta fa olor i fa gust de clor. Gràcies a aquesta tècnica, aquestes olors i sabors desapareixen i apareix un sabor més agradable. A més, en tots els plats cuinats amb aquesta aigua, tindran un millor sabor que si els cuinessis amb l'aigua de l'aixeta sense filtrar.

Són molt compactes i de fàcil instal·lació

La grandària d'aquests aparells és molt reduït, fàcil d'instal·lar i el seu manteniment és molt senzill, ja que només és necessari canviar els filtres en els terminis marcats per a conservar la millor qualitat en l'aigua.

Ideal per a persones amb malalties cròniques

Al no tenir ni sodis ni excessos de calç ni de minerals, la osmosi inversa és una eina fonamental per a conservar la salut en pacients amb malalties hepàtiques, hipertensió, dermatitis…. Entre d’altres.

Allarga la vida útil dels electrodomèstics

En millorar la qualitat de l'aigua, les canonades estan més netes, per la qual cosa els electrodomèstics connectats a les canonades de la teva llar allargaran notablement la seva vida útil.

És molt recomanable per a persones majors, nens i embarassades

Cuidar de la teva salut en totes les etapes de la teva vida és fonamental, per això, gràcies a aquesta tècnica milloraràs notablement la teva salut i la de les persones que estan al teu voltant, bé siguin persones majors, nens i, fins i tot, embarassades. La baixa mineralització la recomanen tots els doctors quan parlem d'aquests grups d'edat, per això, en APS ens preocupem per totes les etapes de la teva vida i la dels teus.

En definitiva, com a experts en osmosi inversa, recomanem la instal·lació en la teva llar del sistema d'osmosi inversa ja que té grans beneficis per a la salut de la teva família. Si necessites més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. T'assessorarem per a aconseguir la seguretat i tranquil·litat que et mereixes, en la teva llar.

Producte afegit per comparar