Com purificar l'aire de casa

La qualitat de l'aire que respirem pot influir en la nostra salut i benestar. Durant l’estona que passem a casa és important assegurar-se que l'aire està net i lliure de tòxics.

Per a aconseguir un ambient el més pur o saludable possible existeixen alguns consells relacionats amb la ventilació de la teva llar i els ozonitzadors d'aire de casa que es poden implementar.

Hem de conèixer que contamina l'aire de casa nostra. Els factors que, en major o menor mesura, poden afectar el lloc en el qual vivim són: la combustió (els gasos que desprenen escalfadors o forns), compostos orgànics volàtils (pintures i vernissos), floridura i/o fongs (es creen quan la humitat supera el 60%), pols (cal netejar per a evitar l'acumulació d'àcars i brutícia) i pesticides.

 

Mètodes per purificar l'aire

Pel que fa als mètodes per a purificar d'aire dels nostres habitatges els podríem classificar de dos tipus: els naturals, és a dir procediments que no requereixen aparells i els ozonitzadors.

Una de les principals accions que pots dur a terme per a purificar l'ambient de la teva llar és tenir l'hàbit de ventilar les habitacions diàriament (a primera hora del matí). Una altra és incloure plantes d'interior. Segons un estudi que va publicar la NASA les plantes que contribueixen a millorar la qualitat de l'aire són: Potus, Llengua de Tigre, Ficus, Palmera de Bambú i Espatifilo.

D'altra banda, és recomanable utilitzar materials que continguin fibres naturals. Tèxtils de fibres de cotó, bambú, vidre i mantenir l'espai sec. Pel que fa a la neteja, es millor fer servir productes lliures de tòxics per evitar inhalar químics.

 Ozonitzador d'aire

A Aigües Purifiques Saludables som coneixedors de la importància de mantenir els espais nets. Som experts en ozonitzadors i purificadors. Per aquest motiu et recomanem que, juntament amb els bons hàbits (esmentats anteriorment) de mantenir l'aire de la llar el més net possible t'ajudis d’aparells creats a aquest efecte.

Un ozonitzador d'aire és una màquina que genera ozó de manera artificial per desinfectar i purificar ambients a més d'eliminar males olors. I l'ozó és un gas compost per tres àtoms d'oxigen amb un gran poder oxidant i actua com un potent desodoritzant.

La desinfecció amb ozó elimina patògens mitjançant l'oxidació de la cobertura de virus, bacteris i fongs i un ampli espectre de microorganismes, que queden desactivats. Una vegada això pansa l'ozó es descompon de manera natural i torna a ser oxigen sense deixar cap tipus de residu químic.

Aquesta característica unida al fet de que la seua producció és in situ, fa que sigui l'opció més sostenible mediambientalment per mantenir net l'aire del teu habitatge.

Contacta amb nosaltres als telèfons 873 609 700 - 670 863 508 i t'assessorarem en l'elecció del ozonitzador que millor et pot encaixar: industrial, de paret o portàtil.

Producte afegit per comparar